To tegninger (wow og sånn)

Ja jøss, innrømmer det jeg, lett! Jeg tegnet ikke i går. Jeg vasket trappene grundig, og da gikk den dagen.  Ikke før jeg hadde sagt til Ida at det neppe gjorde stort, at fansen sikkert ikke satt og ventete på dagens tegning så tikker det inn fra flere hold at folk liker det jeg driver med. Så takk for det, det setter jeg pris på 🙂

Dagens tegning var av favorittgodteriet, og det er litt vrient å velge ut bare et slag. Det endrer sge jo hele tiden. men det er en ting jeg har har cravings etter i flere dager nå, så det ble den. Etter at jeg hadde tegnet ferdig løp jeg ned til butikken i regnet og handlet inn! Aner ikke hva den heter, den e ri løsvekt. Det er formet som en colaflaske, halve sort, andre halvdelen rød, dekket i sukker. Sur, salt og syrlig på en gang. Et lite stykke himmerik i munnen!

Tegningen ble litt så som så, men samme det, den andre er bedre. Her er godteriet.


Drit i den…
I går skulle man tegne favoritt tv-serien sin. Nå e regentlig min favorittserie Buffy, men jeg ser jo, og elsker, så mange serier som fremdeles går, så jeg ville velge en av de. Det ble Teen Wolf. Den er så fantastisk i all sin enkelhet, og fokuserer på en high schoolgutt som blir til varulv,  og om vennene og uvennene hans. Fantastisk. Basert på Michael J Fox filmen fra åttitallet. Yay åtteitallet!
Den har humor, spenning og noe å sikle på om det skulle bli nødvendig, men det blir det aldri.

Jeg er ganske happy med denne tegningen, selvom jeg kunne jobbet videre med den. Jeg er spesielt fornøyd med Scott, Stiles og Lydia. Forhåpentligvis ser de av dere som følger med på serien hvem som er hvem av dere selv.  Og da er dere kanskje enige om at Jackson og Allison sikkert kunne vært bedre, men de var vriene altså, så ikke vær kjipe mot meg, jeg har prøvd. Allison har et sån ansikt som jeg ikke vet om er søtt eller trøtt, de smilehullene hun har…funker ikke på tegningen.


2 kommentarer om “To tegninger (wow og sånn)

 1. Du må ikke skulke, vet du! Du som er lærer og all ting. Vi forventer en tegning hver dag!

  Colagodt forstår jeg meg ikke på. Ikke cola heller, forresten.

  Teen Wolf har jeg aldri sett (serien altså, filmen har jeg sett), men jeg elsker Buffy. Angel var nesten enda bedre med masse selvironi og tørr humor, som da Spike ble spøkelse…

  Jeg er pinlig klar over at serier om varulver og vampyrer ikke er ment for femtiåringer. Men på noen områder er jeg ikke helt voksen. Jeg liker forresten Star Trek også. Det er absolutt ingen som forstår meg, men jeg elsker den enkle formen og de tørre kommentarene.

  Tegningene dine liker jeg også. Nesten like godt som påskekrimmen 🙂

  Liker

 2. Skal prøve å skjerpe meg. De neste dagene blir det faktisk litt ting som skjer i livet mitt, så jeg blir ikke bare sittende rett opp og ned på en stol, så jeg tør ikke love hundre prosent sikkert at det ikke blir slinger i valsen, men 30 tegninger skal det bli.

  Kjempestas at du liker tegningene mine… OG Buffy. Har akkurat fått et ønske om en ren Buffy dorullnissekalender, og jeg må innrømme at jeg elsket den ideen. Muligens blir det ikke kalender, men noe bør det bli. Og hvem har sagt hva femtiåringer skal like og ikke?

  Teen wolf er ganske likt Buffy, de kunne godt foregått i samme univers, Oz kan godt dukke opp uten at det blir rart, men serien er et stykke unna Angel, så kan du jo avgjøre selv om det høres artig ut og ta en titt 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s