15. desember

Velkommen til årets Dorullkalenderen her på sebolas.com!

I år er temaet for julekalenderen; julefilmer. I tillegg er det en konkurranse i år!
Det er opp til dere å gjette på hvilken julefilm dagens dorullnisse er inspirert av, og send meg mail. Det er også hyggelig om dere legger igjen en kommentar nederst så vi ser at det har vært noen her, men husk å ikke si svaret der. Meldinger med svaret blir slettet så fort jeg ser det. Reglene er enkle, den som gjetter flest filmer rett vinner premien, som blir trukket på selveste selve.

Svarene får dere IKKE dagen etter, som jeg tidligere har sagt. Svarene kommer på julaften, på den måten kan folk som ikke fulgte med helt fra starten også ha en sjanse.

af89faae3b8f11e2965422000a9f18cc_6
Her er premien:
Grådyrveske, med grådyrkopp, 4 grådyrbuttons, 2 grådyrkoppunderlag, grådyrtegneblokk,
grådyrkjøleskapsmagnet, grådyrakvarell og et innrammet grådyrmaleri.

Noen av filmene er julefilmer jeg elsker, andre er julefilmer jeg hater. Noen har jeg ikke sett engang, og andre er kanskje ikke du enig i at er en julefilm engang. Noen av filmene vet du at kommer, noen kommer du til å savne og noen har du overhodet aldri hørt om. Litt vrient skal det jo være. Dorullnissene viser noen gang en egen versjon av filmplakaten, andre ganger er det kanskje en scene fra filmen. Noen ganger har jeg prøvd å kopiere så godt jeg kan, mens andre ganger har jeg tatt meg friheter. Det er ikke juks å google, av og til tror jeg det er direkte lurt!

Det var det hele, bloggen fortsetter under bildet, her er dagens dorullnisse:

9829c3ec46db11e28ce622000a9f13a7_6Hvilken julefilm? Send svaret til sebsolli@gmail.com

Dagens dorullnisse bør vel være ganske enkel? Det har så langt ikke kommet et eneste svar på gårsdagens, hverken rett eller galt, så jeg får vel senke kravene til dere litt. Ikke alle kan ha sett like mye dritt som meg heller.

Det ble desverre ikke noe besøk på meg i dag, men hva gjør vel det når man har iPad? Dessuten har meldingene tikket inn i dag med kommentarer om artikkelen i avisen i dag. Det siste jeg sa til avisdamen før hun gikk var at dette vel neppe ble noe hovedoppslag. Si ikke det, sa hun og jaggu skulle jeg ikke ha sagt det heller. Jeg har ikke sett det selv, men jeg håper dere har kost dere ordentlig alle sammen.

Til dere som av ene eller annen grunn ikke har Samalenene; her kan du lese kortversjonen, og se et bedårende bilde av undertegnede. Og merk teksten: På dagens førsteside… Godt jeg har flyttet et sted der det skjer litt!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s