8. desember

Du vet det går raskere å brette klærne selv, når du kaster en sokk til kjæresten for å få litt hjelp, men heller ender opp med et kvarter med; «Master has given me a sock! I’m free! I’m free!»

Gårsdagens nisse var visst fremdeles for lett. Trodde den skulle sette dere litt fast jeg? Jeg så mamma kysse nissen, jeg, på engelsk eller norsk, og uavhengig om det var mor eller nissen som tok initiativet. Poeng til alle med kyssende nisser og mødre! Grusom sang… ugh!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 8. desember, andre søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

Dagens nisse er nok ganske vrien, for nå er det faktisk trekking av vinner på gang! Men studer den nøye (!) så får du nok hint nok til å klare denne også, du er jo så dyktig!
Dorull-kudos til dere alle!

bilde 1 (4)

 

I dag legger jeg i god juleverksted-ånd (la oss ikke glemme hvor dorullnissene egentlig kom fra) to gjør det selv pakker med nisser og engler i gavehaugen. Der ligger de sammen med såpen, Grådyr-julekortene, og -bildet, sølvengler,  basketballspill  og snøkula i. Yay, endelig trekker vi snart straks! Vinneren blir avduket (hæ? nei…) i morgen.

bilde 2 (5)

21 kommentarer om “8. desember

 1. Den var vanskelig!!! Den eneste jeg kan tenke meg er I’ll be home with bells on, men jeg tror ikke det er den…..

  Liker

 2. Denne var vanskelig.
  Det kan være «With bells on», men dette er jo ikke bjeller, men kuler. Det kan være «I’ll be home for Christmas», men da skjønner jeg ikke poenget med juletrekulene. I «Theres no place like home for the holidays» forekommer strofen «home sweet home». Men ingen av disse tre stemmer helt. Jeg får sove på det…

  Liker

  1. Ser du ordentlig ordentlig (ordentlig) nøye etter ser du at det så absolutt er bjeller. Jeg vurderte kort å klippe ut overdrevne tegneseriebjeller, men ville ikke gjøre det FOR lett heller!

   Liker

 3. Denne var IKKE lett…men gambler…i manko på bedre forslag på sangen I’ll Be Home With Bells On….men kan nok hende man er på ville veier….

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s