14. desember

På torsdag hadde vi juleavslutning med klassen, og foreldrene ga meg en kurv med julekaffe, Lohengrin og 2 mummikopper jeg ikke har i min relativt store samling. Snakker om flotte foreldre. Jeg har ikke noe imot det å få blomster, men det er jo mye mer stas med så personlige gavekurver. Ble dessuten inspirert til dagens kalendergave 🙂

I dag har jeg vært ute noen ærend, og jeg lurer litt på hva jeg kommer mest i julestemning av. Post i butikk (kjempelurt i julestria) sure kjerringer på posten (jada, jeg skjønner dere godt, men uansett) eller nyansatte som får være alene i butikken selv om det er fullt av kunder. Hva liker dere best? Burde kanskje hatt en avstemning igjen? Nok om det…

Ja, beklager så meget, men jeg klarte ikke å la være i går. Det er mulig det er upassende, men hallo, dette er en DORULL-julekalender. Svaret var naturligvis «Santa Lucia dreit oppi lia» . Beklager, beklager! (Lol, særlig, jeg er sinnsykt fornøyd med meg selv)

I kveld skal jeg ha juleverksted med kjæreste og gode venner. Nå skal jeg bli kvitt all driten fra hobbyboksene mine! Pluss baking av pepperkaker og mekking av marsipanfigurer. Det blir stor stas!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 15. desember, i morgen, tredje søndag i advent. Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 2 (9)

 

I dag legger jeg to miniatyr-mummikopper til juletreet i pakkehaugen, med englene, kjøleskapsmagneten, grådyrmaleriet, julekortene og sauen. Neste trekking er 3. søndag i advent, altså 15. desember, altså i morgen. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

bilde 1 (8)

18 kommentarer om “14. desember

 1. Min første reaksjon i går var jo at det var en dorull! Jeg hadde bare ikke hørt om noen julesang med doruller i og omtolket den til en rull papirlommetørklær og tolket masse sentimentalitet inn i oppgaven. Og så tenkte jeg at hvis hun forlot Solli, så forlot hun hjemmet. Det finnes mange julesanger om å komme hjem til jul, men veldig å om å dra hjemmefra. Det vet jeg mye om nå!

  Kanskje jeg hade kommet på sporet hvis jeg hadde sett nærmere på ansiktsuttrykket 😉

  Dagens «nisse», var langt lettere. Dette er «Fairytale of New York».

  Liker

 2. Fairytale of New York
  Aldri hørt før, men det gjelder flere av sangene. Fint å få utvidet julesanghorisonten!

  Liker

  1. Absolutt. Selv hadde jeg aldri hørt den med bestemora som ble overkjørt av et reinsdyr, men nå vet jeg mer om den enn hva jeg tror jeg setter pris på 😀

   Liker

 3. Pokker…var sikker på at jeg hadde lagt inn gårsdagens…både jeg og kona var sikker på at det var Santa Lucia dreit oppi lia…men jeg glemte selvsagt å legge det inn….derfor legger jeg inn dagens svar med en gang….sangen du er ute etter heter «Fairytale Of New York»

  Liker

 4. Da svarer jeg Fairytale of New York, og gruer meg til i morgen! Ikke gjør den FOR vanskelig da, pliiiiis :-O

  Liker

 5. «New York fairytale» er dagens sang, tror jeg. Kjempefin sang, forresten. Og dorullen i dag var også veldig, veldig fin 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s