15. desember

Jeg lovet dere en vrien en, så her har dere noe å bryne dere på utover søndagskvelden. Nå gjelder det, for nå e rdet trekking på gang! Vinneren annonseres i morgen. Ikke begynn å gråte nå, den er ikke uløselig, bare se nøye og google om så du må!

Gårsdagens dorullnisser var forresten «Fairytale of New York». Det var jo Frihetsgudinnen, mamma!

Ny dorull, og nye premier. Vinneren får nå denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 1 (9)

I dag legger jeg en Grådyr-t-skjorte (str L) i pakkehaugen, med englene, kjøleskapsmagneten, to miniatyr-mummikopper,grådyrmaleriet, julekortene og sauen.

bilde 2 (10)

11 kommentarer om “15. desember

 1. Med fare for å dumme meg ut igjen ( begynner å bli vant til det) satser jeg på at dette er Winter Wonderland

  Liker

 2. Dette tror jeg er Winter Wonderland, «In the meadow we can build a snowman, and pretend (…) but you can do the job when you’re in town!» Endelig er jeg med igjen! 🙂

  Liker

 3. Enten var denne ikke så vanskelig som annonsert, eller så tar jeg skikkelig feil! Men for meg er dette opplagt «winter wonderland» med snømannen som parson Brown. Hvis jeg har rett så er det all ære til ditt fantastiske talent 🙂 (og hvis jeg tar feil så er det selvsagt bare fordi jeg svarte før jeg fikk tenkt meg skikkelig om)

  Liker

 4. Hei Sebastian..

  Dette er nødt til å være Winter Wonderland, hvis jeg ikke er helt på jordet. Er jo en snømann og to som skal gifte seg dette her….

  Gleder meg til trekking i morgen….håper at mine svar er med i trekningen…mange artige premier gitt 😉

  Liker

 5. «In the meadow we can build a snowman,
  Then pretend that he is Parson Brown

  He’ll say: Are you married?
  We’ll say: No man,
  But you can do the job
  When you’re in town.»

  Her var det min datter som var rask i hodet og utbrøt: Winter Wonderland! Så da googlet jeg tekseten og fant verset (over) som passer fint til snømannpresten og brudeparet 🙂

  Liker

 6. Jeg tipper «Winter Wonderland».

  Dette verset:
  In the meadow we can build a snowman,
  Then pretend that he is Parson Brown
  He’ll say: Are you married?
  We’ll say: No man,
  But you can do the job
  When you’re in town.

  Liker

 7. Winter Wonderland

  «In the meadow we can build a snowman,
  Then pretend that he is Parson Brown
  He’ll say: Are you married?
  We’ll say: No man,
  But you can do the job
  When you’re in town.»

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s