16. desember

I dag skulle jeg bære med meg ei marsipankake og Tupperware til underkant av 10 000,- med meg på toget til jobb, så det passet ekstra godt at det skulle blåse bra i dag, og det var ekstra fint med tøvær og småregn, så det ble ekstra glatt og fint. Jul ❤

Først; I går fikk jeg laget en make til min kjære dorull med bart som har fått det fengende navnet Lord Smellington. Hun heter naturigvis Marie-Ann Toilette og jeg håper dere kan aller ydmykest forære henne en liten «Like» på facebooksiden til dorullene. Det hadde hun nok satt pris på. Bemerk gjerne også den lille seilbåten. Dere skal forresten få stifte nærmere bekjentskap med begge disse to på et senere tidspunkt, men det er drita hemmelig, så ikke si det til noen. Jeg har allerede sagt for meget!

Dersom Helge i forrige uke beviste at det kunne være lurt å ha syv rett på julekalenderen, motbeviste min mor dette denne uken. Gratulerer med seieren mamma! Du får premien når jeg får bursdagsgaven min 😀

Tenk at så mange klarte å gjette riktig i går? Jeg har ALDRI skjønt hva de synger! «In the middle we can build a snowman, and pretend that he is farse(?) and brown(evt bright, avhengig av dagsformen min), He’ll say are you merry, we’ll say no man, but you can do the job when you’re in town» var det jeg hørte da jeg var yngre, og sånn har det fått bli. jeg visste vel ikke at de ungene skulle gifte seg med en snømann til prest, hva slags sopp er det de har fått i seg?? Uansett, dere var flinke og mye smartere enn meg. bare vent, neste søndag klarer dere ALDRI! Moahahaha… Vurderer nesten å lage en vanskelig en i dag også. nesten… Svaret i går var altså «Winter Wonderland».

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 2 (14)

I dag legger jeg en pakke med gjør-det-selv-nisser i det som skal bli denne ukas pakkehaug. Vinneren trekkes søndag 22. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

bilde 1 (10)

9 kommentarer om “16. desember

 1. Det finnes visst en sang som rett og sltt heter «Red Christmas Sock»:

  Hey, red Christmas sock is cheap and reusable
  But one thing it’s not is ma-chine washable
  Mom did that and it was unrecognizable
  We had to go get another one

  Men denne har jeg virkelig aldri hørt elle hørt om før!

  Liker

 2. Jaddaaa! Jeg tror jaggu jeg har’n!! «Red christmas sock» av Billy Craig
  -Hey, red Christmas sock is cheap and reusable
  But one thing it’s not is ma-chine washable 😉

  Liker

 3. Har googlet litt og fant sangen «Red Christmas Sock»:

  Hey, red Christmas sock is cheap and reusable
  But one thing it’s not is ma-chine washable
  Mom did that and it was unrecognizable
  We had to go get another one

  Vesla (8) her foreslo «Så går vi rundt om en enebærbusk», med verset om «vasker vårt tøy».

  Så hun foreslår den, mens jeg går for den første.

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s