17. desember

Det var jammen ikke mange som klarte gårsdagens dorull! Trodde ikke den skikkelig vriene kom før på søndag. Men det som overrasker meg er at deres svar var så mye bedre enn mitt! Selvom mitt var det rette naturligvis, svaret er jo «Så går vi rundt om en enebærbusk-busk». Den sangen om den røde sokken i vaskemaskinen, vel den har jeg, antakelig i likhet med dere, aldri hørt før.Men jeg e renig i at den passer bedre enn enebærbusken. men men… Han gjør ikke egentlig annet enn å vaske sitt tøy. Så vesla på 8 hadde rett.

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 1 (11)

I dag legger jeg et grådyrbilde sammen med nissene i denne ukas pakkehaug. Vinneren trekkes søndag 22. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

bilde 2 (15)

11 kommentarer om “17. desember

 1. Dette må være en rapphøne i et pæretre!

  Altså: The Twelve Days of Christmas:

  On the first day of Christmas,
  my true love sent to me
  A partridge in a pear tree.

  Var det ikke fint at vi lærte deg en ny sang i går, da?

  Liker

 2. Jeg elsker versjonen med John Denver (RIP) og The Muppets. Den setter meg i julestemning selv om YouTube-versjonen som ligger ute er av dårlig kvalitet. Men så er jeg jo en gamme dame som husker John Denver fra gamle dager og hadde «Annies Song» og «Leaving on a Jet Plane» på singelplater. Det var en digresjon, men det var den veien mine tanker gikk og jeg har hatt en mimrestund med YouTube. Så hvis svaret er feil, har jeg i det minste hatt en hyggelig kveld, her 🙂

  Liker

 3. The twelve days of Christmas!
  Protesterer forøvrig høylytt på gårsdagens oppgave; ingen som har vaskemaskin bruker en hel tirsdag på å vri opp tøyet sitt.

  Liker

 4. «And a part..something in a pear tree..» Dette må være 12 days of Christmas (heter den ikke det da?)

  Liker

 5. Det må jeg fortelle vesla, da blir hun nok stolt!

  Dagens må være «Twelve Days of Christmas».
  Fra første vers: A partridge in a pear tree.

  Liker

 6. Jeg svarte på denne, men svaret mitt er ikke her. Dumme internett! Ja, ja… kanskje jeg glemte å trykke «publiser kommentar» 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s