18. desember

I morgen har jeg bursdag, det er alt jeg har å si.

Bortsett fra dette;

Gårsdagens dorullnisse, som var mer dorull enn nisse, og nesten enda mer ei rapphøne i et pæretre ville naturligvis vise dere sangen «12 days of christmas».  Hør hør! Hvem ønsker seg vel alle de ubrukelige greiene hun får servert? Høres ut som mer pes enn moro, de gavene.

 

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

19. des

 

I dag legger jeg 4 grådyrbuttons sammen med nissene og maleriet i denne ukas pakkehaug. Vinneren trekkes søndag 22. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

bilde 2 (16)

Reklame

12 kommentarer om “18. desember

 1. Dagens sang ser ut som «sjømannsjul på Hawaii» Hjelpe meg for en sang 🙂 Men fin dorullnisse, da!

  Liker

 2. Altså, jeg kan ikke språket, men heter den noe sånt som «malikalikalaka»? Eventuelt (Trallala) «bright Hawaiian Christmas day?»

  Liker

 3. Mele Kelikimaka så klart! Udødeliggjort av julecrooneren Bing Crosby. Jule-hula hadde vært en enda bedre tittel:)

  Liker

 4. Hawaiian Christmas Song/Mele Kalikimaka med Bing Crosby? Eller var det litt for enkelt? Jeg skjønner ikke helt det med gulrota på palmetreet??

  Men det får være mitt forslag denne gangen.

  Liker

 5. Sjømannsjul på Hawaii prøver jeg meg på i dag og håper at jeg ikke har vært mer kreativ enn jeg behøver…. Jeg publiserer og venter i spenning 🙂

  Liker

 6. Tror det må være MELE KALIKIMAKA, også kalt Hawaiian Christmas Song. Måtte google navnet, har alltid sunget omtrent mele Kalinka whopma, og følte ikke at det nødvendigvis var helt riktig.

  Rasmus og verdens beste band med «Hula, Hula, hele jula» kunne det kanskje også vært, men tror det ikke…

  Liker

 7. Denne synes jeg var vrien…som en av de første «vanskelige» faktisk…
  Mitt forslag på denne blir Mele Kalikimaka (The Hawaiian Christmas Song) med Bing Crosby…vil ikke tro det er Julekveld på Hawaii eller Sjømannsjul på Hawaii..men men…tipset mitt får bare stå ved lag…

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s