19. desember

Årets deiligste dag er her; bursdagen min! Det e ren glede jeg aldri kommer til å vokse fra, jeg elsker å ha bursdag!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

19. des

I dag legger jeg tre julekort fra Eplabutikken min sammen med nissene, grådyrbuttons og maleriet i denne ukas pakkehaug. Vinneren trekkes søndag 22. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

13 kommentarer om “19. desember

 1. Idag synes jeg det ser ut som Flode og da må det vel være: Puss, puss så får du en suss –selv om jeg ikke kan fatte at det er en julesang 😉 Men tannpuss er aldri galt, jul eller ikke.
  Og så legger jeg merke til at du er for opptatt av dagen til å skrive rett svar på gårsdagens oppgave 😀 Gratulerer med dagen!

  Liker

 2. Her ser jeg Flode og tenker at kanskje han og Trond Viggo har en koselig julesang om flodhester. Jeg googler en de del, men finner ingenting. Jeg finner jo en del koselige snutter med Flode og tannpuss, da, men ikke noen julesang. Jeg googler litt generelt om flodhester og jul, og da finner jeg dagens sang (tror jeg)»I Want A Hippopotamus For Christmas».
  Ikke av de mest kjente sangene, og passelig vrien oppgave. 🙂 Bra!

  Liker

 3. Gratulerer med dagen!

  Det har vært mange slags julegaver nevnt i denne kalenderen: Fortenner, skjærefjøler, fjærkre …

  Dagens sang omhandler et av de merkeligste ønskene: En flodhest! (Her representeret ved Flode).

  Sangen heter «I Want A Hippopotamus For Christmas»

  Liker

 4. Hurra for deg som fyller ditt år! Bursdag er topp, uansett alder.

  Eseljulesangen var det første som slo meg. Måtte google litt på den egentlige tittelen: «Dominick the Italian Christmas Donkey». Var ganske i sjokk første gang jeg hørte denne julesangen i 2011…

  Liker

 5. Her kommer dine arme(r) små ???? Nå har jeg vippa over på feilhverdagsiden, så kanskje jeg får ha som mål å bli der til over jul…. Men du, GRATULERER MED DAGEN A’ KJEKKEN 😉

  Liker

 6. Jeg tar en råsjans og gjetter My only wish, med selveste Britney Spears… Der er det ett eller annet med big red bow 🙂

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s