20. desember

Har det travelt. Drar til Sverige for helgen. Gårsdagens dorull var I want a hippopotamus for Christmas. Dagen før var det mele kalikimaka 🙂

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

bilde 1 (13)

I dag legger jeg en kjøleskapsmagnet sammen med nissene, grådyrbuttons, julekortene og maleriet i denne ukas pakkehaug. Vinneren trekkes søndag 22. desember. Vinneren får da denne ukens syv kalenderpakker!

9 kommentarer om “20. desember

 1. Denne var vanskelig! Men selv om jeg savner sigar og briller, må jeg foreløpig gjette på «julekveld i skogen». Dette ser jo ut som en Amerikakoffert. Tror jeg ?

  Liker

 2. Glemte du å legge ut denne på Facebook? Jeg begynte å bli redd det ikke var noe i dag!
  Heldigvis fant jeg den da jeg gikk inn her, og jeg gjetter det er Rolf Just Nilsens Julekveld i skogen. Eller «de gamles jul» som den også kan kalles.

  Liker

 3. Ombestemmer meg! Det er «Julekveld I skogen». Jeg ser sønnen med amerikakoffert som kommer hjem til de gamle i skoegen. Herrrlig! 🙂

  Liker

 4. Hei…

  Her tipper jeg bare…men kommer ikke på noen andre bedre forslag, så forslaget blir da Julekveld i skogen…..

  Men det var nok ikke julenissen, slik en skulle tro

  Der i døren full av juleøl og julestemning stod:

  en person med pels, Amerika-koffert, briller og sigar

  Samt en juleklump i halsen, mens han hvisket: Mor og far!

  Liker

 5. (Eh.. posta jeg i det hele tatt svaret der jeg trodde det var «og mannen ville fra nissen flytte»??)

  Liker

 6. Denne var vrien. Ser ut som en reisenisse, og tenker at det kanskje kunne være en sang om reisenisser fra Månetoppen eller Blåfjell…

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s