21. Desember

Da var man en tur i Gøteborg, med alt det byr på av julehandel og isshow med grønne kaniner. Liseberg altså, om du skulle lure. Isshowet var for meg slutt da de to hoveddanserne trynet noe aldeles formidabelt over hverandre, og hun skled avgårde som en skadeskutt svane med ham ridende på bakdelen sin. Da han omsider fikk kommet seg på beina igjen var det for sent for henne, og hun måtte pent fortsette aketuren inn i veggen. Dette tvilte jeg på at de kunne overgå, så jeg pakket sammen og gikk. Sten så litt stygt på meg da jeg tørket tårene, men jeg kan da ikke være den eneste som ser på isshow kun i håp om å få se et spektakulært tryn?

Gårsdagens dorullnisse blir ikke avslørt før i morgen. Jeg knoterlitt med dette bloggopplegget på ipaden og hotell-nettverket, men hold ut. Dere får gjette på dorullnisse nr 20 og 21 helt til i morgen klokken fem, da det etter planen skal komme ny… Etter planen 😉 dagens er ikke så vanskelig, men var artig å lage. Morgendagens kommer dere aldri til å klare 🙂 jeg gleder meg!

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på søndag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

20131221-173822.jpg

Dagens premie kommer fra Liseberg og er et hjerte som lyser rødt… Den legges sammen med de andre greiene frem til trekningen i morgen. Ho ho ho, lykke til!

20131221-174627.jpg

13 kommentarer om “21. Desember

 1. Julekveldsvise av Alf Prøysen. Kan takke mannen min for denne – her er hele familien engasjert!

  Liker

 2. Hei!
  jeg syns dette bilde var så flott!
  Kan jeg bruke dette bilde i en illustrasjon til Julekveldsvisa på julaften? Da vil de bli trykt opp på sangarkene som blir delt ut i kirken.

  Liker

  1. Beklager veldig at jeg ikke fikk sett denne meldingen før nå. Håper du bare brukte bildet allikevel. Det må du i alle fall bare gjøre neste gang, dersom det skulle bli aktuelt igjen.

   Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s