22. Desember

Gårsdagens dorull ville vise dere hvordan julestjerna som brann for første gang laga ei bru milla seg og himmeln, og ei krybbe og ei ku. For en nydelig vendig! Rim for enhver prim! Det er det julen egentlig handler om! Dagen før var det Julekveld i skogen jeg hadde forsøkt meg på. Beklager at solbriller og sigar var glemt.

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på i dag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

20131222-105347.jpg

I dag legger jeg et gjør-det-selv sett til neste års juleverksted i premiehaugen. Denne ukes vinner avsløres i morgen. Lykke til.

4 kommentarer om “22. Desember

 1. Jeg kan være fullstendig på viddene, men dette kan jo være «Linus and Lucy», av Vince Guaraldi kjent fra «A Charlie Brown Christmas» og andre filmer med «Peanuts». Den er visstnok også brukt i «The Weather Channel.»

  Men det stemmer ikke helt. Så vidt jeg vet finnes det ikke noen tekst til denne melodien og dermed har jeg ikke noe å hekte det med sleden på. Og så har Lucy svart hår og ikke rødt.

  Det kan jo hende at det er noe helt annet du er ute etter som har med sleder og solskinn og værdamer å gjøre….????????

  Vi får se om det dukker opp en bedre idé 🙂

  Liker

 2. Okei, jeg tror dette kan være «fra fjord og fjære», og før du avskriver det forslaget helt må du lese begrunnelsen min. Da ser du at selv om det er feil kunne det godt vært riktig. Fordi: menneskene i sleden er kanskje Josef og Maria, men jeg tror det er vanlige mennesker som reiser fra nettopp fjord, fjære, fjell og dype daler, akkurat sånn som vi har i Norge. Værkartet kan referere til tredje vers. Der er det snakk om været, at det skal bli lysere og varmere. Og det hender det jo at de nevner på værmeldinga.
  Så det kunne lett ha vært den sangen!

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s