23. Desember

Lille julaften. Vi har vært og spist julegrøt i Sarpsborg, og jeg har funnet en vinner av forrige ukes kalenderpremier. Pia Cecilie, du har jo vært med oss hele desember, og lykken smiler endelig til deg. Jeg kjenner deg ikke, og derfor er det kanskje ekstra morsomt at du vant! Kan ikke love at premien er fremme før godt over jul, men du har nok lest bloggen lenge nok til å skjønne at punklighet neppe er bloggens styrke. Gratulerer!

gårsdagens dorull viste oss striden » … A lovely weather for a sleighride together with you» fra Sleighride. Dem er ikke verst artig nå som du skjønner den?

Ny dorull, og nye premier. Neste trekning er på  i dag 22. desember, fjerde søndag i advent (men det er ikke siste sjanse altså, vi gir oss ikke før julaften!). Vinneren får da denne ukens 7 kalendergaver. Jo flere riktige du har, jo større sjanse har du for å vinne. Lykke til. Her er dagens dorullnisse, og jeg vil vite hvilken julesang den er hentet fra. Svaret skriver du i kommentatorfeltet. Svaret blir ikke synlig for andre før i morgen. Om du fremdeles ikke tør dette kan du sende sms eller ring eller kom en tur på besøk eller meld meg på facebook! Jeg skal ikke være vanskelig sånn!

.
image

 

Ganske lett i dag? Greit, men er den ikke fin?  Dagens premie er naturligvis en lysende stjerne. Det er tross alt lille julaften

9 kommentarer om “23. Desember

 1. «Spikke, sage, lime, banke» med Per Asplin. En ganske stressende sang fra «Putti Plutti Pott».

  Jeg kjenner Pia! Det kan hende at det er jeg som har ledet henne til deg. Hun er en super dame og en meget velfortjent vinner 🙂

  Liker

 2. Nææ. Heter’n igjen å. Klippe, spikke, lime, sage. Eller en hvem som helst annen rekkefølge? Hakke tid for vi må finne skjegget.

  Liker

 3. Spikke-sage-lime-banke 🙂 Koselige Putti Plutti Pott og gode, gamle Per Asplin 😀
  Den var veldig fin, Sebastian, det er jeg enig i! Jeg er kjempespent på selveste julaftensangen, weeee 😀

  Liker

 4. Jeg vinner nok denne runden, for jeg måtte google den her. Har aldri vært på Putt i pute plott, så da forklarer det det det. og sangen var visst nok spikke, sage, lime, banke.
  Fant den på youtube, og nå går den på repeat.
  I hodet mitt vel å merke. -Takk Sebb!

  Liker

 5. HURRA!! Jeg har vunnet. Nå ble jeg kjempeglad.
  Dagens sang er «spikke-sage-lime-banke», eller «vi hakke tid for vi må finne skjegget» som den også blir kalt.
  Ju-hu! Ha en fin jul, Sebastian 🙂

  Liker

 6. Dette må da være «Klippe, sage, lime, banke» fra Putti Plutti Pott. Selv om klippinga ser ut til å bli utført av en kniv… Kjempefin uansett!

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s