1. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem var det som stjal julepynten?

Frøken Klosetta. Og hør her. Hun har satt fyr på det. Hvorfor skulle det ellers være fyr på peisen hennes denne forferdelig varme dagen? Hun innrømte senere tyveriet og at hun ødela pynten. Etter at hun tilstod dette, kom hun også frem med en stor eske ny juletrepynt som hun hadde laget selv. Hun hadde håpet på en stjerne i boka hos ordføreren når hun reddet julen med en ny eske julepynt. Det var blandende følelser hos ordføreren, men til syvende og sist hadde han blitt smigret nok til å la henne bli.

– Altfor lett, tenkte mesterdetektiven for seg selv. -Men denne saken om den forsvunne Dorullnissen, den ville nok bli spennende å bryne seg på, tenkte Dolokk Holmes der toget tøffet videre i snøværet.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s