2. desember – løsning

Hvem stjal fra passasjerene på toget?

Konduktøren! Det skulle slett ikke være konduktører i disse vognene. Det var bare tyvens kostyme. Frøken Rulla og de andre fikk tilbake det de hadde blitt frastjålet og tyven ble pluket opp av det lokale politiet ved neste stasjon. Dr. Fanny ble ganske så imponert og slo seg til ro med tittelen mesterdetektiv. Det skulle bli riktig så spennende å arbeide med ham i tiden fremover, hun innrømmet det lett, men kun inni seg.

Dolokk Holmes lot henne få lese brevene. Hun løste lekende lett saken om julepynten, og hun virket nesten like spent som mesterdetektiven selv på saken om den forsvunne Dorullnissen.

2 kommentarer om “2. desember – løsning

  1. Og hvorfor skulle det ikke være konduktør i den vogna?? Er dette en julekalender for dere byfolk??? Her på bygda går det nemlig konduktører i alle vogner!!! Samma hvilken farge det er på dører eller tak!!! Skjerp deg nå. Liker ikke at du favoriserer de som liksom er så fine på det og bor i en storby!!!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s