3.desember – løsning

Hvem stjal ordførerkjedet?

Sjåføren Butler Donald er tyven. Ingen har sagt at smykket var i posen. Ingen har nevnt bilen engang. Donald fant motvillig frem smykket da han ble konfrontert med dette. Han fortalte så at han ville ha det på seg på kostymeballet, for med en så flott detalj ville han helt sikkert vinne førstepremien. Han fikk ofte høre at han var lik ordføreren, og det tok han som en kjempekompliment, så kjekk som ordføreren var! Ordføreren rødmet lett og sa så at han hadde gode og dårlige nyheter. Den gode var at han skulle få låne smykket til ballet. Den dårlige var at han var dommer og at han så langt lå litt dårlig an til førstepremien, i alle fall.
På døren utenfor kontoret fant Dolokk Holmes noe veldig merkelig. Det var en utklippet bokstav. Det virket som om den var lagt der kun til ham. Han våget ikke nevne noe til Dr Fanny, for det hele virket bare rart. Kanskje hun ville tro han tullet. Han la den i en liten konvolutt inne på skrivebordet sitt.

2014-12-04 11.03.27

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s