4. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem var det som stjal grønnsåpen?

Gamle Tante Toa har tatt det. Det dufter av grønnsåpe i stuen hennes, men det er fremdeles møkkete på gulvet hennes. En litt forvirret tante innrømmet at hun hadde kjøpt dem ærlig og rederlig, men at Kjøpmannen på Domus ikke hadde vært tilstede akkurat under handelen. Ganske riktig fant de pengene hun hadde lagt igjen for såpen. De spurte henne om hun ikke kunne levere tilbake noen av dem, hun kunne da ikke trenge en hel eske selv, det var flere dorullnisser i denne byen som ville gjøre det rent før jul.

Hun ga dem litt motvillig tilbake, men passet på beholde et par stykker til seg selv.
– De forsvinner jo så raskt her i byen, forklarte hun. – Så det er best å passe på nå!

Utenfor butikken fant Dolokk en ny liten lapp med en bokstav. Han tok den med hjem og gjemte den på kontoret.

2014-12-05 16.02.18

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s