8. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem stjal pepperkakedeigen?

Tom Dorull. Jentene har vært for opptatt i hele dag, og nå må han til legen pga magepine? Han har spist hele deigen. Straffen fikk Kokka ta seg av, mumlet Dolokk Holmes for seg selv der han travet gjennom snøen. – Skjønt det hadde kanskje vært bedre om han fikk en natt i kasjotten, stakkars mann.

I sneen utenfor kontoret fant Dolokk nok en liten bokstav. Han tok den med inn til samlingen sin.

2014-12-09 13.49.18

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s