9. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem sladret til pressen?

Rektor Petter Uthe-Dass er jo slett ikke døv. Da hadde han neppe vært førstemann ut da Rulle begynte å bjeffe så veldig. Han innrømmet fort sine synder da han ble konfrontert, men han ba så sårt om at de ikke måtte avsløre for noen av elevene ved skolen hans at han kunne høre. Han hadde bare latt seg friste av betalingen for det hete tipset, penger kommer jo så godt med når det nærmer seg jul. Han lovet å gjøre det godt igjen, men det at elevene trodde han ikke hørte, hadde ved flere anledninger kommet svært godt med.
-Utrolig hvor mange hemmeligheter som kommer for en dag rett utenfor mitt eget kontor, humret rektoren.

Nok en gang dukket det opp en liten bokstav på Dolokks kontor. Denne gangen lå den på gulvet.
– Nyhekla dorullnukke, dette er nesten litt skummelt, mumlet detektiven.

 2014-12-09 18.15.15

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s