13. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem stjal Luciakronen?

Frøken Hylse. Hun lyver om at hun har vært inne og vasket hele dagen, men det er søle i gangen. Med et såpass lite hus har hun hatt tid til å rengjøre alt, og så grise til etterpå. Dr. Fanny vet også hvorfor. Hun er kanskje ikke enig i at det var en bra ting å kuppe julegrantenningen, men senere den kvelden nøt hun synet av frøken Rulla i toppen av treet, surret i et laken og juletreglitter med en stjålet, lysende krone på hodet. Men enda morsommere var det kanskje å se ansiktet til Klorina som følt seg ganske snytt for oppmerksomhet.

Dr. Fanny så ned i sneen.
-Enda en bokstav? Jeg må huske å nevne dette for Dolokk en dag.

2014-12-11 12.19.38

 

6 kommentarer om “13. desember – løsning

  1. Det kom kanskje dårlig frem, men det var Frøken Rullas drøm å være Lucia. frøken Hylse, som jeg vet du har et anstrengt forhold til, ville bare hjelpe henne. De tre frøknene er egentlig ganske sympatiske, men de har kanskje litt dårlig tak på rett og galt.

   Liker

   1. Åja, sånn ja. Jeg så for meg at hun var bundet fast i toppen av treet, som en straff… Gapestokk, liksom…

    Liker

 1. Fillern, jeg ble for sein denne gangen. Juleavslutninger og syng jula inn og alt det der. Men håpet jo at løsningen var denne og at frøken Rulla fikk være Lucia!

  Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s