15. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hvem rappet frimerket?

Butleren gjorde det. Hvorfor vet vi det? Fordi han løy om postkontoret. Grevinnen hadde et ball på lørdag, og dagen etter var han på postkontoret? Tror ikke det! Ikke noe søndagsåpent i Dorullby. Donald innrømmet det hele, og forklarte at obersten hadde hatt rett i at han bare hadde gjemt det. Han ville bare ha en sjanse til å stikke av gårde med filateliforeningens pris. Han lo litt da han tenkte på hvor deilig det ville vært om en Butler hadde vunnet over den gamle obersten i dette. Frimerket ble gitt til sin rette eier uten mer dramatikk. Frimerker er veldig spennende, så nå venter jeg spent på å høre hvordan det går, sa Dr. Fanny og lot som om det var sant.

Da Dr. Fanny åpnet avisen sin på nytt, ramlet det ut en liten bokstav. Den var klippet fra avisen, og det måtte ha blitt gjort nå mens hun var her. Nå begynte det virkelig å bli mystisk.

2014-12-11 12.20.28

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s