16. desember – løsning

Her kommer løsningen på gårsdagens mysterium. Pass på å lese mysteriet før du du leser løsningen her. De av dere som svarte riktig er med i trekningen på ukens store pakke med gaver. Løs flere mysterier for å øke vinnersjansene.

Hva er opplagt feil i bildet av Kokka?

 

Bordet det ligger på, er helt feil perspektiv i forhold til resten. Vinduet utenfor viser at det er sommer. Dessuten har omrisset rundt Kokka blitt visket bort. Konfrontert med dette ga hun fra seg prisen igjen. Men hun beklaget seg ikke. De fikk ikke noen forklaring på det heller. Kokker…

På baksiden av bildet var det klistret en liten bokstav. Dr Fanny løsnet den og la den i samlingen.

2014-12-11 12.20.46

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s