Lager enn liv

Har ikke sett Sten siden han gikk for å lunsje med jobben. Jeg forsøkte meg med å minne ham på at han jobber hjemme og alene for tiden, men det funket visst ikke. Krysser fingrene for at han kommer tilbake. Jeg har fått smertestillende i dag, så i natt skal jeg i alle fall sove, og med litt flaks blir det problemfritt tilbake på jobb på mandag.

I dag har jeg fått bunadsleksikonet mitt i posten. Fantastisk. Nå mangler jeg bare en bunad.

Jeg må innrømme en ting. jeg hater å sitte i møter. Jeg skulle allikevel ønske jeg hadde vært til stede på et eneste møte. Møtet der de kom frem til konseptet til Net On Nets reklamer. Jeg har sittet i min del kreative samlinger der man brainstormer og forsøker å finne på ideer til sketsjer, tegneserier, bøker osv. I startfasen er alltid alt tillatt, bortsett fra å si nei. Det er trygt å si at en del syke ting har dukket opp i løpet av årene. Allikevel må jeg si at jeg ikke engang har et forslag på hvordan denne ideen begynte. Eller avsluttet. Jeg kan faktisk ikke engang tenke meg frem til noe de kan ha sagt underveis i prosessen. Det at de har valgt sangen «Larger than life» for bare å bytte ut ordet larger med lager er langt nok uttafor. Det at de ikke har endret noe annet i sangen slik at de kanskje kunne kommet seg halvveis innafor igjen, sender det hele lenger utafor. Så topper de egentlig hele greia med å faktisk få Backstreet Boys til å synge og opptre selv. Greit at de ikke akkurat er toppaktuelle lenger, men noe sier meg at denne kampanjen har kostet en god del penger. Denne kampanjen er noe de har virkelig tro på. Det at ordet larger likner litt på lager er noe de virkelig har tro på. For det er det eneste konseptet de har. Teksten i sangen henger på ingen måte lenger sammen. Og er de virkelig så stolte lageret sitt? Det at Net on Net har et lager skiller dem neppe fra … vel, en eneste nettbutikk eller noen annen butikk? Det hele er så uttafor at det er innafor igjen og ut på andre siden. Dette konseptet er ikke noe konsept. Det er galskap!

Jeg elsker det!

Jeg aner ikke hva man kan få kjøpt på Net On Net, jeg vet bare at de må være en fantastisk nettbutikk. Jeg tør ikke klikke meg inn på den, jeg er redd for å bli skuffet. Jeg tror de selger drømmer.

Også Backstreet Boys da. En ting er å satse pengene sine på dem, jeg vil vel tro at flesteparten som en gang var fans nå har vokst i fra dem, så det er vanskelig å si hvem reklamen sikter seg inn på. Og hva tenker de selv? Skjønner de hva karrieren deres har endt opp i? Og ikke minst hvem blir de neste? Får vi høre «Hit me lager one more time» en gang i nær fremtid? Hva med «Like a lager, touched for the very first time». Eller Justin noen år senere med «Lager, lager lager ooooooooh». Ikke himle med øya, det er ikke verre konsepter enn det som allerede finnes.

Til slutt i dag vil jeg vise dere enda noen skatter jeg har funnet. Disse er fra en svensk billigbutikk.   Jeg snakker naturligvis om de kjente Lovely fairies.

unnamed-9
Nok å ta tak i her: 1. Engrish, naturligvis, alltid gøy. 2. Navnet. Lovely Fairy. Nei nei nei… 3. Hva er det han har med seg? Seriøst hva skal det forestille? 4. Den hvite trusa som matcher sokkene. 5. Og det ansiktsuttrykket! Jeg tror han her bor i den soppen de har smakt på før de lagde Lager than life.

De prøver også å fri til samvittigheten vår. Vi bør visst kjøpe vennen hans i tillegg. Heldigvis har de henne også. Hun har IKKE truse, hun har bare bluse, støvletter og tydelig antydning til genitalia. Beklager, men det er umulig å få det usett. Dere scroller videre på eget ansvar.

unnamed-10

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s