Ryddefikselørdag

Hvor mange voksenpoeng får man når man tenker «Endelig helg – Nå kan jeg få ryddet opp i alt det vi ikke rakk i løpet av uken!» Så dagen i dag har altså gått med på å rydde opp i skuffer, skap og boller med rot rundt om kring. Vi har utrolig mange roteskuffer, roteskap og ikke minst roteboller. Kjempekjekt å ha et sted å fylle opp med nøkler, kvitteringer og kindereggfigurer vettu. Dritt! Søppel! Ikke nøklene da, men de ligger jo på bunnen. Så nå er boden fyllt opp igjen. Lurer på hvor mange ganger vi må danse denne valsen før tingene finner sin plass. Sten syntes det hele var kjempestas.

Vi var på visning i dag. På et hus. Vi skal ikke flytte altså. Vi var bare med. Det er merkelig hvor mye mer man ser at trenger å bli gjort med et hus nå, enn før vi kjøpte selv.

Vi har også bestilt oss en spillmaskin til gamle Nintendo-, Super Nintendo- og Segaspill. Så da passer det egentlig litt dårlig at sykemeldingen er slutt, men den neste er vel ikke langt unna dersom det skal fortsette i dette tempoet.

Kan man skrive det på en blogg og bare gå ut i fra at folk ser på det som en spøk?

Ellers har det vært en stille dag i dag, så… Håper ikke folket er lei hverken engrish eller fake dukker.
unnamed-12

 

Her er altså baksiden av en av eskene. Engrish er nå en ting, det er alltid fantastisk lesning.Dersom du synes fonten er vrien: Gorgeous belle princess (Wow, både fransk og engelsk? Eller tenker de på Disneys Belle?) sweet girl play set simulating the true styles and making careful all styles are wonderful! All new concept to in sure a like new appearance in definitely unequal in performance handsome appearance (veldig usikker på hvor de ønsker punktum her). Fashionable popular Barbie. Stylish dolls. Superior trendy. Ganske sikker på at de ikke får lov til å kalle det Barbie også, men… Når man snur dukken så forventer man i alle fall å se en vakker prinsesse, eller i det minste en stygg dukke i noe som skal forestille en vakker prinsessekjole, men dengang ei!


unnamed-13
På ingen måte har de forsøkt å lage en Beautiful doll princess her! Har hun et blått øye også?

unnamed-14Hva er det som renner ut av munnen hennes? Håper det er eggedosis!

2 kommentarer om “Ryddefikselørdag

    1. Jeg antar at det finnes mennesker som tenker at de likner nok på Monster High-dukkene til at de kan gi det i gave til noen stakkars unger.

      Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s