Groundhog day

Føler liksom at jeg har gjort dette før men…Da var det tilbake på jobb igjen!
Litt skummelt å jinxe det, men jeg velger å nok en gang sette pris på at jeg kom meg frem og hadde en bra dag på jobb. Men jeg går ganske sakte, så jeg rakk ikke toget mitt da. Artig å tilbringe en time på Ski stasjon tidlig en vintermorgen, i stedet for å tilbringe en ekstra time i sengen. Forsåvidt hadde jeg ikke klart en time til i sengen, for jeg er fremdeles i den startfasen. Har dere det sånn? Når jobben begynner igjen etter en lengre ferie, våkner jeg gjennom hele natten, med ca en times mellomrom. I natt gjorde jeg det, naturligvis for jeg er jo fremdeles i starten etter en slags ferie, men i tillegg drømte jeg at jeg våknet. Jeg har altså ikke helt kontroll på hvor mange ganger jeg våknet og sovnet på morgenen i dag, men det startet rett før tre.

Dette, kombinert med at jeg mistet toget mitt gjorde at jeg …og ikke rakk frokost… gjorde at morgenen min var ganske slitsom. Da er det fint å ha en jobb en er glad i! Håper jeg kommer meg tilbake dit igjen i morgen.

Dagens funn er fra Etsy. Det ble solgt som et Lion King lekesett.  Jeg synes det er supert! Irriterte ikke du deg også over at de aldri hadde et skikkelig hus i filmen?

il_570xN.650633717_75uy

il_570xN.650519738_o30aPumbaa?

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s