Here’s Johnny

To hele dager på jobb. Er det mulig? Kan det fortsette slik?

Vel hjemme fra jobb blir jeg møtt av Sten som sier han har vasket gulvet på badet som jeg ba ham om. Jeg så ham inn i øynene og minnet ham på at jeg er lærer. Han innrømte da at han ikke hadde vasket baderomsgulvet som jeg ba ham om.

Dessuten skrur han av varmen på kontoret mitt så snart jeg ser en annen vei, så nå måtte jeg skru den på for fullt og ha tastaturet på den en stund, for å tine den, skulle det bli en blogg. Jeg mistenker ham for å forsøke å få meg til å hate vinteren like mye som ham, men to kan styre denne termostaten!

På jobben i dag var det en liten andreklassing som så på meg. Mønstret meg opp og ned før han sa «Er du tekstforfatter». Tenkte først at han var en slags spådamegutt som så mine innerste fantasier, men så sa han at han husket at jeg hadde lest an av historiene mine. Om pingvinene. Da ble det egentlig bare mer rørende. Jeg er ikke vant til å være med så små elever. Det føles som om jeg skal tråkke dem ned når jeg går rundt i klasserommet. Pultene er jo små dukkemøbler. Når man ser det på den måten burde jeg kanskje være mer på småskolen.

Oralkirurgen begynte å bli utålmodig så jeg sa først som sist at jeg heller kommer i sommerferien. Etter å ha blitt høflig, men avvisende, fortalt at de ikke jobbet i sommerferien, fikk jeg forklart at jeg mente min sommerferie og ikke deres. Da var det visst greit.

Himmel, jeg har spist så mange pannekaker i dag. Jeg skylder på boysenbærene, det var ingenting som forberedte meg på hvor godt pannekaker med boysenbærsyltetøy skulle være. Jeg har fremdeles ikke helt fattet hva et boysenbær er, men jeg har lært en ting eller to om stavelser i dag, så når man ser på det på den måten burde jeg kanskje være mer i andre klasse.

Se hva jeg fant igjen på skolen i dag! Det er Johnny! Johnny Clutch!2015-01-20 15.58.54

Jeg fant ham i garderobeskapet mitt. Håh så mye moro vi har hatt det på jobb. Det er visst ikke alle som er helt forberedt på å se et hode bak en halvåpen dør inn til vaskekottet bak doen. Tenker at vi går en fin tid i møte!

3 kommentarer om “Here’s Johnny

 1. Boysenbær er en krysning av bjørnebær og bringebær og loganbær. Loganbær er en krysning av bringebær og bjørnebær. Det høres altså ikke helt logisk ut, men jeg tror det er sånn. Det er uansett godt! Men hvem i all verden er Johnny???

  Liker

   1. Det var det som var poenget 😉 Jeg synes ærlig talt det er lettere å bli klok på boysenbær enn på mannehoder i vaskekottet bak do !

    Jeg har kost med skikkelig med bloggen din nå i januar. Jeg har bare ikke hatt tid til å lese grundig før nå i kveld. Håper ribbeinet ditt er bra igjen 🙂

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s