Ny lærdom…

Dagens smellbongbong lærer oss ale en viktig lekse. Man skal ikke være forutinntatt.

Pettersen satt og rotet i lommene, men han fant ikke det han lette etter.
– Har du en fyrstikk, spør han Olsen.
– kan en sigarettender ikke gjøre samme nvtten, sier Olsen.
– Nei så store huller i ennenne har jeg ikke.

Her er mine favorittdeler av vitsen. De er ikke dus, tross av hva han ber om. Skrivefeilene. Alltid gøy. Skal han pirke med fyrstikkene i hullene han har i tennene? Bør han ikke heller gå til tannlegen?

I dag fikk jeg prøvd meg som lærer i tredje klasse. Jeg lærer mye for tiden, kjenner jeg. Ikke minst av lange diskusjoner om kirkemøtet i Nikea i år 325, kommaregler, og muligens …semikolonets indtog i det norske sprog, jeg vet ikke, jeg falt litt ut. Lærte mye da.
Vel hjemme fikk jeg en Lego Batman vekkerklokke av Sten…av plast av Sten! Sweet!
Sten har fått seg Sous Vide-maskin, så nå blir det hjemmelaget Fjordland fremover!
Vi har nå så mange Batmaner…Batmen… i stua at vi straks må begynne å lese eller se på noe Batman. Jeg ønsker meg den gamle TV-serien. BIFF, BANG, BOM og KA-BLAM, liksom. Blir ikke bedre.

Dagens bilde er av… noe. Jeg aner ikke hvem han er, men jeg kjøpte ham sammen med noen gamle Steiff-figurer av tyske barnetv-figurene Mucki og Micki (barna til Mecki og Micki). De er visst fra 40-årene tror jeg.Han her fulgte bare med. Han likner dem litt og på Ebay prøver folk å selge ham som en Steiff-figur eller bare som en Mecki. Men til og med jeg ser at dette ikke er av Steiffkvalitet.  Jeg veit ting om leker nå.

2015-01-31 22.18.28Kjenner du denne fyren? Si i fra!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s