Valentines

I dag har vi fått travet godt rundt og trent opp beinet mitt. Det går veldig bra, veldig fort så i morgen skal jeg ta turen på intensivuka til revyen allikevel. Hadde tenkt til å ta det pent til mandag, men ingen vits i å ligge på latsiden.

I dag er det valentinerdagen dere! Hurra! Jeg liker denne dagen jeg. Ser ikke noen grunn til å ha prinsipper mot den, men folk har jo så mange rare prinsipper. Gjerne mot ting som innebærer at de slipper å aktivt gjøre noe. Kanskje skrive en status. Jeg synes det er spesielt fint med en dag som valentines, om så bare for å minne hverandre på at man skal ta vare på hverandre. Dessuten synes jeg historien om dagen er veldig fin. Den pleier jeg å fortelle til ungene på skolen. Kanskje lager vi noe fint man kan gi til en venn. Men fokuset bør ikke være på å kjøpe ting. Bare huske å si at man er glad i hverandre, lage frokost eller gjøre noe hyggelig sammen. Man trenger jo ikke å blakke seg. Man trenger jo ikke kjøpe noe i det hele tatt. Hvorfor ikke gjøre som meg? Jeg har googlet de verste valentineskortene jeg kunne finne og bombarderer kjærestens facebook-vegg. Er ikke det romantisk så vet jeg ikke. Og i kveld skal vi spise noe god mat (men det gjør vi jo alltid) og se en romantisk film. Jeg tror det blir Sharknado 2.

Her er noen av de beste valentineskortene jeg fant. Noen er ganske så rasistiske! Interessant at det en gang var innafor med slike kort.

 

the-33-worst-things-that-could-happen-on-valentines-day19boundlikee_you_much_plenty incredibly-racist-inappropriate-valentines-day-cards-6

Apropos smårasistisk, her er dagens smellbongbong: Hva, driver du medtiden, Erik. Tjener godt. Selger røyfri ved til indianere som ikke vil snakke med hverandre…

Tegnsetting og korrektur? Aldri, vi har ikke tid, det er snart nyttår og vi må skrive tusen smellbongbonger til!

 

Happy valentinerdag! Hjertesmiley!

 

PS! Men jeg har kjøpt masse gaver til Sten altså, jeg innrømmer det!

En kommentar om “Valentines

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s