Blogger litt bare…

I dag har jeg jobbet med dorullnissene mine. Nye dorullnisser altså, til en ny krim. Gleder meg til å fortelle alt om denne ene påskekrimmen min. Men jeg tror jeg lar det være helt hemmelig så lenge. Dels fordi deler av det er  hysj-hysj, dels fordi jeg er redd for å jinxe det… men mest fordi jeg liker å gi små hint og så holde folk på pinebenken.

Men jeg kan godt fortelle om middagen jeg laget i dag. Det er jo sånn bloggere gjør. Folk elsker jo det. Steinbit lagde jeg. Ovnsbakt. Kjeder du deg ennå? Tomater og agurk. Kesam. Fortsatt våken? Jeg kjøpte påskeliljer til å ha på trappen. Spennende? Begge kattene har vært mye ute i dag i det fine været. Hvordan klarer folk å blogge så mye om hverdagen sin. Hvordan fungerer det? Hvor kommer leserne fra? Hjelper det om jeg tar bilde av maten og kattene? Påskeliljene?

Nei dere får nøye dere med dette bildet jeg skamløst rappet fra internetten. Det er imponerende hvordan de klarer å kombinere Prodigy, Pokémon, Apple, Quake 3 og Dr House uten at det blir rart.

bootleg10
Gleder meg til å fortelle om påskekrimmen…

En kommentar om “Blogger litt bare…

  1. Teoretisk sett har du klart komme deg innenfor det som kan regnes å være en nokså markant del av det man hovedsakelig kan lure på som leser i forhold til hva bloggere blogger om. Mange ord som ikke er særlig spennende.
    Litt samme spm du stiller som vi andre dødelige stiler om paradis hotellet.

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s