I morgen braker det løs

I dag er det sprengjobbing for å få klart alt til årets Påskekrim i Plastikk som starter i morgen. Det ligger mye arbeid i de små uviktige detaljene , så vært snill med meg, og få med dere alt 🙂 Jeg ville jo egentlig ta bilder ute i år siden en del av handlingen foregår i skogen, men det klarte jo værgudene å sette en effektiv stopper for. I årets påskekrim får vi det sedvanlige gjensynet med gårsdagens leker, 70- og 80tallet, men i år er også et gufs fra bare en fire, fem år siden med. Og masse masse Haribo, så det kan dere jo glede dere til. Det blir også et gjensyn med en gammel kjenning fra tre år siden.

Plakaten er fremdeles ikke klar, men her har dere en liten spoiler. Vi ses i morgen klokken 17.00. Sharp!
DSC_0324

2 kommentarer om “I morgen braker det løs

  1. Jeg skal være snill med deg! JEG ER KLAR NÅÅÅÅ! Tørk en busk inne og fyll gulvet med sand og mold! og ta de fordømte bildene! Vil ikke vente!
    Jeg legger meg i sovepose utenfor Internet, så vet jeg at jeg er først i køen for å lese krimen

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s