Velkommen hjem lissom

Godt å ha sambo hjemme, det er helt sikkert. Så da er det på’n igjen.

Nå har jeg akkurat tømt kontoen min for noen høvdinger, så vi skal få oss nye dører både foran og bak. Tenker vi kommer til å merke det til vinteren jeg. Utseendemessig merker vi det vel med en gang. Ytterdøra vår nå er like brun som resten av huset. Det er ikke mye trivelig til inngangsparti det. Brunt på brunt på brunt. Velkommen hjem lissom… Det hjalp mye bare vi satte inn ei lampe over døra altså, før det var det jo bare nitrist å komme hjem på kvelden. Det smale vinduet ved døra var også malt over, av alle ting, så jeg tror noen har tatt sikte på Nord-Europas dystreste inngang. Rimelig sikker på at det ble pallplass i det minste. Blir vel ny trapp også når kontoen blir fyllt litt opp igjen.

Så det blir gradvis bedre her på enden. Har havnet på netthandelkjøret også nå, så det kommer en del hageting derfra snart. Minidrivhus til Sten og 3 digre potter til meg, her skal det plantes! Har planer om store ting ute i den lille hagen vår ja.

 

2015-04-13 18.56.59Liker 70- og 80tallet jeg altså, men denne inngangen er mer avvisende enn personligheten min!

 

 

2 kommentarer om “Velkommen hjem lissom

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s