Nye ting og sånn

Synes det er veldig gøy at Sten ikke vet hvor, eller hva vi skal til helgen.

Ikke si det til ham.

Ny uke, ny timeplan. Det er veldig gøy for en som er så distré som meg. Takket være labert korttidsminne og en god del sykemeldinger hadde jeg knapt nok vent meg til den forrige timeplanen. Dette kan bli spennende. Ikke for meg, jeg er jo vant til dette, men for det teamet jeg har havnet på. Lykke til!

Onsdager fremover har blitt K&H-dager da, og det passer meg ypperlig! Da blir det tid til å lage Alice i Eventyrland. Der trengs det jo en del kulisser, rekvisitter og kostymer. Vanligvis pleier jeg å gjøre dette enklest mulig, men enklest mulig betyr liksom ikke det samme som før når det kommer til Alice. Det er en god del greier som bare må på plass. Det blir med min egen vri, naturligvis, men noe må bare forbli. Det blir i alle fall ikke Johnny Depp-versjonen, det har jeg sagt tydelig i fra. Mange ganger. Mange. Ganger. Kanskje jeg ikke har vært tydelig nok?  Øvinger starter fredag og jeg er godt over middels spent på hva disse ungen kan, og om jeg har valgt riktig skuespiller til riktig rolle. Det kan bli utfordrende, det kan bli lett, men det blir garantert moro!

Litt god gammaldags galskap har unga bare godt av!

9d0b3addc8dcbb4fe9fba6a1c51122ca

En kommentar om “Nye ting og sånn

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s