Alice

I morgen starter vi opp for fullt med Alice på skolen. Manuset finpusses i dag og sløydsalen er full av tekopper, tekanner, flamingoer og skilt som ikke fører noen steder.

Det siste jeg har jobbet med nå er Valrossen og Snekkern. Ja, jeg rapper litt fra Gjennom Speilet også. Det hører liksom med.Tweedle Dee, Tweedle Dum og disse to barbariske karakterene hører alle med. Det er virkelig drøye saker. Var litt usikke rpå om jeg burde kutte det ut, men det er jo kultur. Hurra for kultur. Dessuten har jo faktisk Disney valgt å ta det med i sin versjon. Det er faktisk litt spesielt. Tok meg allikevel den friheten til å kutte setningen «Og månen smilte nokså surt, så mørk som en mulatt…» Det tror jeg kanskje Disney gjorde også.

2015-04-16 20.56.10Bøkene som har gått i kverna.

En kommentar om “Alice

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s