Ut på tur

I dag sitter jeg og Sten på toget mot Göteborg. Vi liker Göteborg. Spesielt området som jeg tror heter Linné. Gamle hus og masse butikker som selger antikviteter til en rimelig penge. Det kan jeg sette pris på. Vi skal bo i den samme leiligheten som sist. Vi likte den så godt at jeg tok sjansen på at Sten ville sette pris på et nytt besøk. Han har nemlig ikke fått vite om denne turen før nylig. Altså han visste vi skulle ut en tur av byen, men ikke hvor vi skulle. Vi var her til Luciahelgen i fjor og det var max julestemning i de gamle gatene. Blir spennende å se hvordan det er der nå når det er vår. Det er fine kafeer der i området også, så jeg gleder meg til frokost i morgen tidlig. Jeg snakket kanskje for tidlig, kafeene er forsåvidt veldig hyggelige, og de har god mat, men de stedene vi har besøkt til nå har hatt forferdelige sitteplasser. Grusomt rett og slett. Skjønner at stolene skal være gamle, men come an!

Sist vekket jeg Sten utkledd som Lucia, vel, så nære en Lucia som jeg kom. Hvit skjorte og matchende badehåndkle fikk duge.  Får kanskje finne på noe denne gangen også?

2014-12-13 08.36.26Hvitkledd fra topp til tå,
med innkjøpte lussekatter og…

2 kommentarer om “Ut på tur

  1. God tur, og husk olivenolje! Vel vitende om at Göteborg er best ønsker jeg dere et behagelig kafebesøk i dag!
    PS! når vi blir naboer må vi begynne å spille på «nabolaget» på norsk tipping!

    Likt av 1 person

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s