Oooops

Hvor ble det av Fredagsbloggen, skrek folket. Ikke. Men de burde ha gjort det. For jeg var såpass i ørska i går kveld at jeg glemte å blogge. Dessuten hadde det ikke skjedd noe hele dagen. Sten var på konsert med Fagottkoret i går. Det slapp jeg. jeg synes det virker rart med et kor sammensatt av noe så sært som seksuell legning. For meg å skulle bateale nesten 400 kr for billetter til det ble uaktualt. Da hadde jeg heller sett et kor sammensatt av folk som eier en VW folkevognbuss, eller samler på vingummi. Så da ble det heller Dr Who her hjemme, med ostepop og marsipanegg til middag.

Så dere gikk ikke glipp av mye til blogg i går, desverre. Det er bare dette.

Men det beste? Jeg kan stille inn dette innlegget til å bli publisert i går. Hvor Dr Who er ikke det? Så da kan ikke du bevise at jeg glemte det i går.
Lo på en helt annen måte av dette bildet
Moahahahahahahahaha, lo han i stil med arret sitt!

pickpocket-550x417
Han lo på en helt annen måte av dette bildet

4 kommentarer om “Oooops

  1. Jeg lurte, men tenkte at du helt sikkert er en sånn som legger seg seinere enn meg på fredagskvelder…

    Liker

  2. For en herlig middag du hadde! det hørtes så godt ut at jeg lo.

    Ps!
    Hvis du noen gang skal se et kor, prøv et der de som er flinke til å synge har gått sammen å laga kor. Det kan være helt krayzyh!

    Liker

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s