Helt på tuppa

Litt av noen Tupperware-dager for tiden. Vi selger jo tuppene til svigermor på finn.no, og det hender vi får en del store bestillinger som betyr at vi må lete gjennom mange esker og samle alt, finne eske, pakke det godt ned, finne ut porto, få pengene og så få sendt av gårde. Sånn har det vært nå de siste par ukene, masse bestillinger. Mye hadde vi ikke her, så vi måtte innom Halden og hente med det de ønsket seg. Det løste seg fint siden vi dro gjennom Halden med toget fra Göteborg. Men så enkelt skulle det visst ikke være. Ikke bare trakk alle som hadde bestilt Tupperware seg fra kjøpene sine, men akkurat når alt så mørkest ut var det ei som ønsket å kjøpe alt vi har igjen. Alt.
Derfor er vi mye i garasjen og skriver fullstendig liste så vi får nailet dette salget. Kjenner at det er litt sånn «Jeg tror det når jeg får se det», for det er tupper for en del tusen der nede. Men vi får holde ut den kalde garasjen dersom det betyr at vi kan kvitte oss med det som er der nede. Og om hun ønsker seg alt fra Halden også, så skal ikke vi være vrange.

2014-08-19 21.17.35
Mye av greiene aner jeg ikke hva er engang!

2 kommentarer om “Helt på tuppa

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s