Hipster

Av og til skulle jeg ønske jeg var hipster. I dag for ekesempel. Vi var ute og spiste indisk, og passene musikk var i bakgrunnen. Eventuelt forgrunnen, lavt var det ikke. Da kom jeg til å tenke på studietiden min. da hadde vi B4U på fjernsynet. Det står for Bollywood for you, og er Bollywoodversjonen av MTV (Gamle MTV, den spilte musikkvideoer) og den stod på ganske ofte når jeg var førstemann i TV-stua. Vi hade også en kanal som sendte Bollywoodfilmer. Og her er det jeg feiler. jeg skulle ønske ejg var en av disse særingene som satte pris på en god Bollywoodklassiker. Men alt jeg hører når de starter opp er «Hallo og velkommen til Bollywood, her er 300 folk som vil kjempe om oppmerksomheten de nærmeste timene». Det blir fort for mye. Vet ikke hvor jeg skal se. Musikken på restauranten ble av og til avbrutt av nork reklame, så en stund lurte vi på hva dette kunne være for en bisarr radiokanal. Så skjønte vi at det nok var Spotify. Hadde Sten vært en restaurant hadde han kostet på seg reklamefri Spotify.

En annen gang det er kjekt å være hipster er når man skal handle klær. Jeg skal som sagt oppgradere sommergarderoben min. Desverre har jeg økt litt i vidjen, mulig det kom i sammenheng med samboerskap og huskjøp. Er det ikke gjerne den veien det går? Vel, uansett. Moten for menn nå er enten utvaska enfarget, Utvaska striper, rutete skjorter og hipsterklær. Og hipsterklær er jo så kult. Problemet er bare at XL-hipstere ikke lenger ser ut som hipstere, de ser bare ut som , vel… bomser. Det var kanskje politisk ukorrekt? Det ser ikke ut som om de vasker seg da. Lukter litt, kanskje…

Bedrøvelig affære å handle klær til menn. Spesielt døllt er de da nå du selv er den mannen. De fleste klesbutikkene har et hav av ulike dameklær i allverdens fasonger, farger og mønster og en halv, skeiv hylle med herreklær. Og for å finne den må du se etter en harry mannekeng med fedora. Noen butikker har kulere klær, men de er ikke alltid på rett side av lista. Fortsatt usikker på H&M.

Nei, vi avslutter med en vits i dag, folkens. Fant den dårligste (prestasjon)  Alle Barna-vitsen i en bok på jobb.

unnamed

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s