#pærra2015

Jeg skjønner ikke hvorfor ikke alle ser på Paradise Hotel.

I alle fall ikke i år.
Tidligere år har vært fullt av dagsfylla og drusing med innslag av taktikk. I år er det nesten utelukkende taktikk. Jada, de er betydelig beruset opptil flere ganger i uka, men det gjør det bare mer gøy, for alle må jo være taktiske og sende hjem folk de har blitt venner med i fylla. Og det er vitenskapelig bevist at vennskap i fylla, det er av sterkeste sort. Så det er taktisk spill over hele fjøla i år. Alle tenker spill hele tiden. Og det er da det er gøy å minne m at det finnes færre regler i Paradise Hotel enn det gjør i australsk fotball. Reglene endres hele tiden og selvom det bare er en eneste som skjønner dette går alle rundt som stressa høns uke etter uke. Det er i all praksis Tommyball, men ingen har lov til å diskutere hva de synes om de nye reglene. Fantastisk!
Hvordan kan noen si at dette ikke er underholdning?

Denne uka er forresten Alice i eventyrland-tema, så dere vet at jeg storkoser meg nå!

Gjør deg selv en tjeneste og se på Paradise Hotel i kveld.

1418306 Har jeg forresten nevnt at jeg en gang har kjøpt en bukse av Triana Iglesias?

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s