Stigma

 Fra man er liten blir vi proppet full av blå biler om man er gutt og rosa dukker om man er jente. Budskap om å være en tøff gutt eller ei søt jente kan være ganske stigmatiserende. Men så vokser vi opp og folk flest blir de de vil bli. Men nå har Nille bestemt seg for å ta opp kampen for kjønnsforskjellene. Nå skal pensjonistene til pers!

 

Neida, jeg tar det ikke så alvorlig altså. Men jeg lurer faktisk litt på hva hensikten med disse koppene er. Hva tenker mottakeren? Hver for seg er de kanskje en koselig gave med et kompliment, men som et par er de nesten mer nedlatende enn trivelige. Ja, bestefar, du kan brukes til mye, men du vet jo ikke en drit. Og du bestemor, du er smart du, men du er jo praktisk talt ubrukelig.

Men sammen er dere… brukendes…så det er jo noe.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s