1. mai

Sten har prøvd å overtale meg til at Internasjonalen er en sang jeg må ha hørt. Ved gjennomhøring må jeg innrømme at melodien er litt kjent, men jeg fikk bare assosiasjoner til Olsenbanden og det er visst feil.

Jeg planla å bruke ARBEIDERNES INTERNASJONALE KAMPDAG (røde bokstaver) til å rydde i boden. men akkurat idet jeg skulle til å starte viste det seg det at jeg ikke gadd allikevel. Men jeg har støvsugd tastaturet på laptopen til Sten i dag. Ikke visste jeg at det skulle vise seg å inneholde en halvkilo kattehår under tangentene.  Kvalmt.

Ikke like kvalmt som aubergine tydeligvis. Instagram har nå gjort det mulig for brukere å søke, ikke bare etter ord, men etter emojis også. Så man let kan finne folk som har en bæsje-emoji i bildene sikkert. Eller pistol-emoji, eller sprøytespiss-emoji. Krake søker make og alt det der. Bare det ikke er en støtende emoji. Som en aubergine. Man kan ikke søke etter aubergine-emojien. Fordi den likner en penis. Man kan fortsatt bruke emojien, naturligvis, men ikke søke etter andre som har gjort det. Vet ikke hvem som først bør oppsøke hjelp; de som har problemer med denne emojien eller de som har en penis som likner på dette.

xwonls0jg2xqafvmolvdGod 1. mai! Hipp hipp!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s