Hos Kong Tut (avdeling Ski)

I dag har jeg jeg vært fanget i Kong Tuts gravkammer.

Døren gikk igjen bak oss og vi visste at vi hadde seksti minutter på oss til å komme oss ut. Men hvordan? Under oss knaset det i sand. Rundt oss skimtet vi hieroglyfer og kister. Med lyktene våre kunne vi se en rekke gåter og låsemekanismer. Vi begynte å skyve, dytte, dra, løfte, åpne, grave og undersøke alt rundt oss. Ganske snart fant vi en dør med en lang gang inn til et nytt rom, flere gåter og ledetråder.

Når vi stod fast som mest kunne vi be om ledetråder, men jeg var litt gjerrig på dette. Desvere gikk de 60 minuttene vi hadde på oss forferdelig fort og selvom vi var veldig nære på å løse mysteriet var det ikke nok. Jeg sitter fremdeles og tenke rpå det ene puslespillet på veggen. På radene av hieroglyfer. På de to siste låsene jeg fant.

Jeg vil tilbake. NÅ!

10393735_799581980133763_2817683027875435225_n

Perfect Escapes åpnet i Ski i går og Sten tok meg med dit i dag. Der blir du låst inne i et av to rom, vi valgte altså Tutankhamon gravkammer. Det andre vi kunne valgt var en story kalt Bomben i operahuset. Det må være fantastisk morsomt å dra dit, kanskje fire stykker og løse oppgaven sammen. Vi tenkte at to var litt få. Men det var morsomt, uansett om vi ikke klarte det. Siden vi ikke klarte det kan vi jo også dra tilbake. Må bare vente noen uker, så vi ikke husker alt fra i dag like godt. Kan gjerne prøve Operahuset en gang i mellomtiden. Eller det kommende rommet Muldvarpen på Ekofisk,som handlet om oljeeventyret og åpner 1. juni. Vi skal i alle fall tilbake igjen. Snart!

Anbefales til hver bidige en som leser denne bloggen. Og til dere to som straks flytter til Ski? Finn en barnevakt.

En kommentar om “Hos Kong Tut (avdeling Ski)

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s