Good times

For en deilig søndag! Koselig besøk med grillings og Cards Against Humanity. Dersom du ikke vet hva det er, er det nok til det beste. Det er et kortspill for bare den verste sorten mennesker og du bør kanskje holde deg til Uno.

Dessuten er det rett og slett en fantastisk uke med deilige nyheter. ikke bare skal en av mine aller, aller beste venner snart flytte til byen (tilfeldigvis rett etter at vi flytte hit, si hva du vil, jeg tar det som et kompliment) men nå skal han jammen meg også bli min kollega! Stakars sjefen. Hun vil aldri skjønne hva det var som traff henne. Det blir nok som å ha en slags krysning av Tweedle Dee og Tweedle Dum, og Turk og JD på personalrommet.
enhanced-buzz-24063-1363805778-23Dessuten jobber jeg med en stor test av ostepop til bloggen. Aner ikke hvor mange slag jeg har spist nå, men jeg er kvalm. Er det 25? 30? Stakkars Sten skulle overraske meg med noe godt i går. Er det ostepop, spurte jeg skeptisk. Unnskyld, var svaret.
Spiste og koste meg jeg altså, er ikke sååå vanskelig sånn.

Alt dette og jeg har fremdeles ikke stagnert på den nyeste boken min. Kanskje dette er den som blir ferdig?! Krøss fingra!

For en tid vi lever i. Og hvor mange arbeidsdager neste uker? Snart helg, så mange!
Jeg bryter nesten ut i sang!

En kommentar om “Good times

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s