Hagearbeid med en grønnskolling

Hei.

Jeg vet at du nok tror at jeg kan alt, men sannheten er at jeg faktisk ikke er veldig flink i hagen.  Og er det en hage som trenger en kraftig oppløftning så er det vår.2015-05-15 10.49.03Her ser du altså; random trapp som ikke fører noen steder og som ikke brukes til noe, planker langs hele bedet, en furu som vokser utover i hagen fremfor å vokse oppover, et halvferdig (eventuelt bare falleferdig) stenvegg, en hoggestabb(?) og masse ugress.
Nok å gjøre altså, dersom man ønsker seg et pent bed, noe vi gjør.

Det du ikke ser er teppene som er overgrodd av ugress, råtne stokker og sikkert hundre andre steiner, mursteiner, heller og skiferplater.

2015-05-15 14.02.04Det vokste seg snart en respektabel haug med rask, spesielt med tanke på at dette er fra et eneste bed… og jeg ikke var ferdig.

Trappen synes vi er snodig. Vi vet ikke ennå om det er god snodig eller bare feil snodig. Så vi flytter den og skal ha krukker med planter i. Satte den ved en hekk, der vi kun har mose i stedet for plen. Funker det så funker det, ellers forsvinner den.

2015-05-15 17.00.10Og slik ser det ut nå når jeg gir meg for dagen. Jeg ga meg fordi jeg ikke greide å bestemme meg for om det som dukket opp var store edderkopper eller små frosker. Ekkelt nok til at Sten skal få ta resten av steinene i morgen, okke som.

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s