Casper

– Du klarer ikke å ta meg, klarer ikke å ta meg! Får ikke tak i meg!

Jeg sier naturligvis  ikke at unger er dumme. Men de tar ofte feil. Fullstendig feil. Klart jeg klarte å ta ham. Det var jo kjempelett. Nesten for lett. Spør du meg var det nesten som om han ville bli kilt.

I dag har jeg vært i gebursdag hos yngste nevøen. Han er egentlig klin gæærn og det har han alltid vært. Jeg husker sommeren for fem år siden, da sa jeg til broren min at jeg gleder meg til han begynner å snakke for jeg tror han kommer til å si mye rart. Det var vi enige om. Han har ikke skuffet så langt, men han er heldigvis også både snill og smart også. Det virker bare som om han har en slags «ingenting er umulig»-innstilling. Med en god dæsj «alt er gøy»-attitude. Mulig det er vanlig blant femåringer, men jeg synes han utstråler det mer enn hva jeg har sett tidligere. Dessuten ler han hele tiden. Høyt. Villt. Fantastisk! Er det noen jeg tenker jeg har noe å lære av så er det ham.

Om et par dager er han seks år. Snart skolegutt. Jeg er nesten misunnelig på de lærerne som får ham på skolen. Sånn helt objektivt misunnelig naturligvis.

Vi fikk forresten servert gele med seigmenn… som tydeligvis hadde fått ei kule i hodet.
2015-05-16 16.44.33

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s