Lure Lars

Lars var en tur på besøk i dag, han skulle kjøre Sten avgårde med ei bryllupskake. Plutselig så jeg ham komme ut av kontoret mitt som et snikende ullteppe med verdens lureste glis. Han haded gått inn på Facebooken min og chattet med mamma, så hun trodde hun skulle ha med seg fisk til meg i dag. Fin fyr. Det e rikke første gang han faceraper meg og får moren min på kroken. Lars begynte så å snakke om noen som hadde vært lettlurte en gang, antakelig Yngve, for ingen er mer naiv og lettlurt enn ham, men jeg lo ikke så mye av fortellingen hans. Jeg forklarte ham heller at han satt i glasshus.

Så fant jeg frem en gammel blogg der jeg hadde spart på en dialog mellom oss på chatten. Dette er sikkert syv, åtte år siden nå.

(Vi snakket om en side på celldorado der man fyller inn navn på seg, sin elskede og telefonnummeret for å finne ut et eller annet, og så får man plutselig et abonnement der man blir bombardert med søppel på mobilen. Det florerte av sånt før. Sikkert fremdeles, men vi ser ikke reklamer for det hele tiden. Det er litt som de sidene på Facebook nå, der man skal finne ut hvem som er din tvilling, hvem du skal bo sammen med, hvilken film som er basert på livet ditt og sånt tull. )

Skjermbilde 2015-08-30 kl. 00.01.41
(for noe piss)

Sebastian sier:
120 kr pr uke??? (jeg kjenner jeg fremdeles er litt sjokka over hvor dyrt dette dritet var)

Lars sier:
er ikke det digg?

(mens vi snakker om noe annet taster jeg inn hans navn og hans telefonnummer på siden)

Lars sier:
jeg fikk sms nå

Lars sier:
hva faen

Lars sier:
jeg skrev jo ikke inn nummeret mitt

Sebastian sier:
merkelig

Sebastian sier:
er nesten som om noen andre skrev inn ditt nr?

Lars sier:
jeg skrev noe 555 tull

Lars sier:
så sto det at det var feil nummer

Sebastian sier:
de skjønner når du tuller vettu

Lars sier:
men da kan de ikke sende noe til mitt virkelige nummer

Lars sier:
noe er muffins

Sebastian sier:
de veit hvem du er

Sebastian sier:
duh duh duuuuuuuh

Lars sier:
jaaaaa

Sebastian sier:
du er dum du Lars

Lars sier:
hva skal jeg gjøre?

Sebastian sier:
du bør melde deg inn

Sebastian sier:
de veit hvor du bor

Lars sier:
ok

Sebastian sier:
du vil ikke våkne med et hestehode i senga

Lars sier:
nei

Lars sier:
faen nå sendte de det samme en gang til
HVA FAEN!!

Sebastian sier:
send slutt til 2422

Lars sier:
trenger jo ikke det

Lars sier:
jeg må jo sende kode for å melde meg inn

Sebastian sier:
gi meg den koden

Lars sier:
46988

Sebastian sier:
ga du meg faktisk koden??

(Ingen poeng til den som gjetter hva jeg gjorde med koden. Så går det litt tid)

Lars sier:
jeg fant et bra forum

Lars sier:
der står det hva de fikk til svar fra de folka etter at de sende mail til dem

Sebastian sier:
men du

Lars sier:
ja

Sebastian sier:
du skjønte at det var jeg som skrev inn ditt nummer ja?

Lars sier:
gjorde du det?

Sebastian sier:
les det jeg skrev til deg rett etter at du fortalte meg at du fikk melding av dem

Lars sier:
omg

Lars sier:
ellers?
hva gjør du utenom å terrorisere kameraten din?

Sebastian sier:
jeg blogger om da jeg terroriserte kameraten min

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s