Askepott

Inspirasjon vokser ikke på trær. Da er det faktisk enklere med google. Spoiler; jeg har Askepottdoruller som et fremtidig prosjekt. Disney altså. Det burde ikke sjokkere dere. Om du ble sjokkert av dette, eller av dorullnisser generelt bør du oppsøke lege. Nok om det. Askepott er langt fra noen favoritt hos meg, men hun er Disney, så jeg føler jeg kan gå god for henne. Altså, hun er jo søt og snill og alt sånn, og historien er jo fin nok, men jeg har skikkelig problemer med den makeoveren hennes. Kjolen er fin nok, gresskaret står på ønskelista, men; Jeg synes det båndet hun har rundt halsen er så blodharry. Kombinert med et slags merkelig hårbånd med innebygd øredobb, og en ganske harry kjerringsveis… nei takk. d30916c5883f8ae2fbac35191dbb1cbaDa foretrekker jeg fillene hun går med til vanlig. Men dette er jo ikke den viktigste kjolen hennes. Den viktigste kjolen for meg er jo den musene lager til henne på julaften hvert år. Den gamle kjolen til moren hennes, som hun designer litt på for å gjøre den moderne. Og musene og fuglene som syr den for henne. For noen venner. Men ta en titt på den. Har du noen gang virkelig lagt merke til hvordan den ser ut? Det er jo helt krise! Greit at den er laget av mus og fugler, men hallo! Jeg synes stesøstrene hennes gjorde henne en tjeneste da de rev den i filler. Tviler på at prinsen hadde danset med dette her!
506887_1280762717565_full

Hahahahahahahahahaha. OMG! SE DA! Hadde jeg vært stemora hadde jeg tatt henne med meg på ballet. Så kunne hun drite seg ut der.

En kommentar om “Askepott

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s