Dagen før…

I morgen er det endelig loppis. Det skal bli veldig deilig å bli kvitt alt rotet rundt plassen min. Det skal også bli spennende å by på litt Lego og Wall-E-figur og sånn. Jeg oppdaget til min store skrekk i dag at en stor del av figursamlingen min hadde havnet ute blant loppene. Aner ikke hvordan det skjedde, men jeg skyndte meg å snappe dem opp igjen. Bra at jeg ikke oppdaget det i går mens ungene stod rundt, det kunne blitt stygt.

Fikk tatt en tur til Havaristen i dag også, og kjøpt inn litt godis vi kan selge i kaféen i morgen. Kjøper inn billig og seger dyrt! Etter at Sten laget budsjett til oss føler jeg meg som et økonomisk.

Lego i morgen. Nivå : Vi leker ikke loppis!
IMG_0713

En kommentar om “Dagen før…

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s