For en dag

I dag var loppemarkedsdagen. vanligvis står jeg på den andre sidne og bare kjøper, men i år har jeg jobbet med mitt første loppis, tror jeg. Vanligvis får vi inn rundt 25 000 som vi gir til TV-Aksjonen. I år knuste vi den summen og fikk inn 40 453 kr. Da er det lov til å være litt stolt, når en sitter i komiteen som bestemte seg for å gjøre ting litt annerledes i år.

Dessuten vant jeg auksjonen på lasset med Lego. Vant og vant. Jeg ga mine prosenter til årets fortjeneste, ja.

IMG_0713Sjekk lasset!

Men det aller beste i dag var nok at Sten fikk seg en ekstra jobb. Ikke fordi vi trenger penger altså, eller jo, alle trenger penger, men fordi han nå skal bake og få betalt for det. Fantastisk. Han skal bake deltid på et lokalt, nyåpna bakeri. Han får bake det han selv vil. Han får lære om hvordan et lite bakeri drives. Resten av tiden kan han fortsette å tekste som han gjør nå. Det kunne ikke vært mer perfekt. Sten får penger for å bake!

Loppis, Lego og deltidsjobb! Oh my!

3 kommentarer om “For en dag

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s