Tøff tøff tøff

I morgen er foreløpig siste Pingvindag. Da skal vi opptre på Spydeberg barneskole, og Hovin skole der jeg jobber. Det blir ganske interessant å spille foran unger jeg kjenner. Jeg kjenner ikke 1. – 4. klasse best, men noen kjente fjes er det jo. For ekempel han som kaller meg Doktor, som jeg har nevnt, pluss han som ser på Downton Abbey.

Lars kan allerede sangen litt for godt, og etter i morgen kan det umulig bli levelige forhold rundt ham.

Tøff tøff tøff tøff tøff tøff tøff…
Hvor skal pingvinene nå?
Tøff tøff tøff tøff tøff tøff tøff…
Finn frem billettene så!

Og hvor skal pingvinene etter å ha rundet barneskolene i Spydeberg? Hvem vet.

IMG_0754Sjekk forresten det toget jeg fant hos Skrot-Tor i Porsgrunn!

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s