Romjulsdrøm

I dag hadde vi svigers på besøk. Det betyr at vi nok en gang har spist oss halvt til døde på alt som er godt, pluss fylt opp der det måtte ha manglet på gaver fra i går. Nesten som å ha to julaftener etter hverandre, og det er noe jeg kan leve med.

På Sebolas er også julen akkurat startet opp, og her kan du se hvordan stjernene fra Julekalenderen og påskekrimmen feirer julen.
Ikke overraskende er det Peggy som står for pynten. Cicero har allerede åpnet en av sine gaver og koser seg med å bygge et juletre av den nye Legoen sin, mens kollegaen Dolokk Holmes ser på. Lammily har tent lysene og lagt beina på puffen, og Dr. Fanny inspiserer julegavene.

64nv5
Jeg håper du er mer fornøyd med dine julegaver enn hva Lammily ble for sine. Dette er et smil som prøver å overbevise seg selv om at det er tanken som teller. Selv er jeg mer enn litt misunnelig på den genseren.

2015-12-25 22.50.07.jpg
Fikk du noe fint til jul?

Legg igjen svaret ditt her

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s